26
februari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Burgfonds The Wall verhuurt 6.500 m² aan Leeftrends Utrecht

Burgfonds The Wall heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Leeftrends Utrecht voor 6.500 m² winkelruimte in The Wall te Leidsche Rijn.

In deze futuristische combinatie van geluidswal en multifunctioneel gebouw langs de A2 is ruimte voor diverse retailbestemmingen, een bouwmarkt, woonwarenhuis en activiteiten gericht op leisure en horeca. De 20.000 m² die in The Wall bestemd was voor retail is inmiddels verhuurd aan onder meer Topshelf, Saturn, BCC, Toys “R” Us en Megabike. Ook is de gereserveerde oppervlakte voor de bouwmarkt (Rova) verhuurd en, door deze transactie, het woonwarenhuis. Voor partijen die zich richten op horeca en leisure zijn nog diverse units beschikbaar.

Leeftrends levert meubels en woonaccessoires van fabrikant of importeur rechtstreeks aan particulieren. Burgfonds The Wall maakt onderdeel uit van Burgfonds, een ontwikkelaar van onder andere commercieel vastgoed, grootschalige woningbouw en een combinatie van die twee.

CB Richard Ellis is als adviseur voor de verhuur van het gehele project aangetrokken en trad ook bij deze transactie op voor verhuurder Burgfonds The Wall.