Amsterdam,
12
januari
2016
|
10:35
Europe/Amsterdam

Candenza huurt in Symphony op Amsterdamse Zuidas

Deka Immobilien GmbH heeft Candenza B.V. gecontracteerd voor kantoorruimte in Symphony Offices aan de Amsterdamse Zuidas. De nieuwe huurder heeft een langjarige overeenkomst afgesloten voor circa 2.080 m² op de 25e tot en met de 27e verdieping van het gebouw. Candenza heeft het bestaande concept van een financieel business center van de vorige huurder overgenomen en zal hiervoor in de markt de naam “Financial Offices” handhaven. Symphony Offices is hiermee volledig verhuurd.

Het gebouw aan de Gustav Mahlerlaan omvat in totaal circa 34.500 m² kantoorruimte en biedt ruimte aan 466 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. Het is één van de laatst gebouwde landmark buildings in het hart van de Amsterdamse Zuidas. Pi de Bruijn van de Architecten Cie was verantwoordelijk voor het ontwerp. Andere huurders in het gebouw zijn APG, Prologis, Tata Consultancy en Arcadis.

Paul Vismans BV adviseerde Candenza. CBRE trad tijdens deze transactie op als adviseur van de verhuurder en is eveneens verantwoordelijk voor het gebouwbeheer.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.