Amsterdam,
07
maart
2022
|
15:26
Europe/Amsterdam

Cargill huurt 9.500 m2 kantoorruimte in The Outlook

Cargill heeft opnieuw een langdurige huurovereenkomst gesloten met Schiphol Commercial Real Estate voor de huur van circa 9.500 m2 kantoorruimte in The Outlook, gelegen in het Schiphol Central Business District (CBD). Cargill is een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel en landbouw.

The Outlook is centraal gelegen in het Schiphol Central Business District en bestaat uit zeven kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van ca. 64.000 m2. Met zes huurders, waaronder Microsoft en Spaces, is The Outlook volledig verhuurd.

CBRE stond Cargill bij in deze transactie en heeft als strategisch partner gekeken hoe de huisvesting optimaal past binnen de langetermijnvisie van Cargill. Na een intensief traject waarbij meerdere scenario’s overwogen zijn, is er geconcludeerd dat voortzetting van de huurovereenkomst in The Outlook de strategie van Cargill het beste ondersteunt.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.