23
februari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis biedt Recovery & Restructuring Solutions

CB Richard Ellis Nederland heeft een nieuwe service line aan de bestaande dienstverlening toegevoegd in de vorm van een Recovery & Restructuring Solutions team.

Deze service line wordt geleid door Casper van Grieken en Boris Brummelhuis en adviseert, als onderdeel van een pan-Europees initiatief, cliënten die nadeel ondervinden van de huidige economische marktomstandigheden. In dit kader wordt advies geboden bij de herstructurering van vastgoedfinancieringen en de diverse scenario’s die daaruit kunnen voortvloeien.

Het Recovery & Restructuring Solutions team biedt een multidisciplinaire dienstverlening, waarbij het gebruikmaakt van de aanwezige kennis en ervaring met betrekking tot asset management, building consultancy, investment advisory, debt & equity finance en valuations. Tevens fungeert het team als centraal aanspreekpunt naar het internationale netwerk toe.

Casper van Grieken komt van de afdeling EMEA Debt Advisory en was daarvoor werkzaam bij Deloitte Real Estate Corporate Finance. Boris Brummelhuis (Director) is afkomstig van de afdeling Capital Markets, waar hij zich gedurende vijf jaar met beleggingen bezighield.