18
februari
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis Group breidt met kantoor in Oekraïne verder oostwaarts uit

CB Richard Ellis Group, Inc. heeft onlangs een kantoor geopend in Kiev, de hoofdstad van Oekraïne. Als een van Oost-Europa’s snelstgroeiende economieën en door de ruime expansiemogelijkheden is Oekraïne een aantrekkelijke markt voor internationale cliënten van CB Richard Ellis.

Aan het hoofd van het nieuwe kantoor in Kiev staan Sergiy Sergiyenko en Radomyr Tsurkan. Sergiyenko was gedurende meer dan vijf jaar Managing Director bij Colliers in Kiev en werkte bij Apollo-Rida in Oekraïne en voor Akron Group. Tsurkan heeft jarenlang bij Colliers in Kiev de afdeling Office Agency geleid waarna hij in dienst trad bij HCM, een belangrijke Oekraïense ontwikkelaar.

CB Richard Ellis verwacht een snelle groei in Oekraïne, het op een na grootste land van Europa. De toetreding van het land tot de Wereld Handels Organisatie eerder deze maand, samen met haar strategische positie binnen Europa, haar omvang en enorme ontwikkelingspotentieel maakt Oekraïne een interessante investeringsmarkt voor zowel buitenlandse als lokale beleggers in vastgoed en ontwikkelaars.

Na de recente overname van het Roemeense Eurisko, versterkt het nieuwe Oekraïense kantoor de basis van CB Richard Ellis in Midden- en Oost-Europa nog verder. Het kantoor in Kiev gaat nauw samenwerken met de CB Richard Ellis-kantoren in Rusland en in Midden- en Oost-Europa.