14
oktober
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis lanceert derde jaarlijkse fotografiecompetitie: Cities through the Lens

CBRE Nederland gaat op zoek naar Urban Photographer of the Year 2010

CB Richard Ellis (CBRE) lanceert voor het derde jaar de Urban Photographer of the Year competitie in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA), één van de grootste competities wereldwijd op het gebied van fotografie. Vorig jaar werden ongeveer 6.500 foto’s uit meer dan 80 landen ingestuurd waarop de essentie van het leven in een stad of dorp vast werd gelegd.
De competitie is in het leven geroepen door CB Richard Ellis om een nieuw platform te genereren voor fotografie in stedelijke gebieden, een speciaal gebied van expertise van de vastgoedadviseur.
Vanaf vandaag kan iedereen, van amateur tot professionele fotograaf, wederom deelnemen aan deze competitie en meedingen naar de prijzen. De eerste prijs voor de CBRE Urban Photographer of the Year Award 2010 is een safari voor 2 personen in Turkije, inclusief accommodatie en vluchten. In maart 2011 zullen de winnaars bekend worden gemaakt en de prijzen worden uitgereikt.

De opdracht voor de deelnemers is het ‘werkende leven’ in een stad of dorp op de gevoelige plaat te leggen, op een willekeurig tijdstip in een etmaal. Prijzen worden uitgereikt aan de beste inzendingen van elk uur van een etmaal, daarnaast zullen er prijzen worden verdeeld onder de beste inzenders overall. Zij dingen mee naar de titel Urban Photographer of the Year 2010. Dit jaar vinden er aanvullend aan de wedstrijd in de regio EMEA ook subcompetities per land plaats, zo ook in Nederland. De inzenders met de Nederlandse nationaliteit maken daardoor extra kans op prijzen.

Voor de competitie is een speciale website (www.cbrephotographer.com) gemaakt, waar alle informatie te vinden is over de voorwaarden en de prijzen. Via deze website kunnen de deelnemers tot en met 31 januari 2011 hun foto’s inzenden.


Website Urban Photographer Competition