15
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis opent kantoor in Rotterdam

CB Richard Ellis (CBRE) opent in het voorjaar van 2010 haar vijfde vestiging in Nederland. In de herontwikkeling Central Post in het Rotterdam Central District zal CB Richard Ellis een kantoor openen voor een integraal vastgoedteam, dat tot een vaste bezetting van circa 10 medewerkers zal worden uitgebouwd.

Martien van Deursen is de commerciële spil voor de Rotterdamse markt en zal nauw samenwerken met alle vastgoeddisciplines.
Martien van Deursen begon in 2003 als Consultant Capital Markets in Amsterdam. Na 3 jaar nam zijn carrière een internationale wending door de overstap naar het EMEA Capital Markets team in Londen, waar hij als Senior Consultant transacties tot stand bracht in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Polen en de UK. Sinds 2008 maakt Van Deursen deel uit van het UK Capital Markets team als Associate Director German Desk.

CB Richard Ellis heeft een unieke aanpak als het gaat om vastgoedadvies. Marco Hekman, CEO CBRE Nederland: ‘Als enige vastgoedadviseur in Nederland biedt CBRE een integraal aanbod van alle vastgoeddiensten voor de beleggingsmarkt, aangevuld met huisvestingsadvies aan eindgebruikers. Ook in de Rotterdamse regio heeft men inmiddels goede ervaring met onze full service benadering. Vragen van klanten worden niet vanuit een enkele invalshoek bekeken, maar verschillende samenwerkende disciplines zorgen voor een advies van hoge kwaliteit. Op de inhoud gericht en een werkelijk antwoord op de vraag van de klant. Wij zijn zeer verheugd dat het Rotterdamse kantoor van meet af aan met deze full service benadering kan gaan werken en waar gewenst het internationale CBRE netwerk voor klanten kan inzetten.’

Central Post is het voormalig TNT Postsorteercentrum, dat pal naast Rotterdam CS in het Rotterdam Central District ligt. Dit district heeft veel potentie op vastgoedgebied en in Central Post zelf, een herontwikkeling van LSI, zijn verschillende ambities op het vlak van duurzaamheid doorgevoerd. Een goede reden voor CBRE om voor het gebouw te kiezen, naast de uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer, wat de mobiliteit van haar medewerkers zal bevorderen.