11
juli
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis realiseert CO2 neutrale doelstelling

CB Richard Ellis heeft aangekondigd dat haar doelstelling om vanaf 2010 wereldwijd CO2 neutraal te opereren, is gerealiseerd.
In 2007 maakte CB Richard Ellis hiermee een begin door organisatiebreed de ‘Environmental Stewardship policy’ aan te nemen, waarin dit doel was opgenomen. CB Richard Ellis is de eerste commerciële vastgoedadviseur ter wereld die haar eigen operaties carbon neutraal uitvoert.

Het doel werd afgelopen jaar gerealiseerd, onder meer door programma’s te implementeren die bestaande CO2-uitstoot verminderen en milieuvriendelijke projecten te steunen, zoals initiatieven om bos te beschermen en in stand te houden. In onze eigen kantoren zijn milieu management systemen geïmplementeerd. CB Richard Ellis adviseert haar cliënten op duurzaam vlak. Het Energy and Sustainability team past milieuvriendelijk design en fit-out toe (inclusief BREEAM) en zet zich in voor kostenbesparing als het gaat om energie. In Nederland voorzien wij vastgoedeigenaren en huurders van advies over efficiënte energieprogramma’s die toegepast kunnen worden in de gebouwen die CB Richard Ellis namens vastgoedeigenaren beheert.

Om het gehele Engelstalige persbericht te lezen, klik hieronder.


CB Richard Ellis achieves carbon neutrality goal