Amsterdam,
05
februari
2019
|
10:54
Europe/Amsterdam

Patrizia verkoopt De Poort in Amsterdam

PATRIZIA heeft het kantoorgebouw De Poort aan de Paalbergweg 44-64 in Amsterdam verkocht aan Trinity Vastgoed V B.V. Het gebouw heeft een verhuurbare oppervlakte van ruim 5.000 m² met in totaal 73 parkeerplaatsen.

De Poort is een multi-tenant kantoorgebouw in Amsterdam Zuidoost. Het beschikt over een representatieve entree en ruime parkeergelegenheid. De locatie is goed bereikbaar met de auto door de ligging in de hoek van de A2 en A9. Ook is er een goede aansluiting op het ov. Het NS trein- en metrostation Holendrecht ligt op enkele minuten loopafstand.

Trinity kocht recent een grote portefeuille in Zuidoost, met onder andere het Amsterdam Health and Technology Center van 30.000 m². De Poort zal aan deze portefeuille worden toegevoegd.

CBRE heeft PATRIZIA geadviseerd bij de verkoop. Trinity Vastgoed V B.V. werd bijgestaan door investment manager Attestor LLP en asset manager DutchRE. 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.