Amsterdam,
15
november
2015
|
12:08
Europe/Amsterdam

CBRE breidt Global Workplace Solutions team uit

Matthijs Hesselink MSc is op 1 november gestart in het Global Workplace Solutions team van CBRE. Als Associate Director Transaction Management richt hij zich samen met zijn team op het procesmanagement van vastgoedtransacties voor corporate cliënten binnen en buiten Nederland.

De loopbaan van Matthijs Hesselink begon 10 jaar geleden bij Deloitte Real Estate Advisory, waar zijn focus als manager de laatste jaren lag op het verstrekken van strategisch advies, het analyseren & optimaliseren van vastgoedportefeuilles en de verkoop van zowel vastgoed met herontwikkelingspotentie als vastgoedportefeuilles.

In september rondde CBRE de acquisitie van het bedrijfsonderdeel Global Workplace Solutions (GWS) van Johnson Controls Inc.’s af. GWS heeft zijn activiteiten voortgezet binnen de eindgebruikerstak van CBRE en deze gecombineerde service line heeft de naam Global Workplace Solutions overgenomen.
Het team dat verantwoordelijk is voor strategisch advies en integrale oplossingen voor corporate vastgoedbeleid en - huisvesting bestaat hiermee uit 16 personen.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.