Amsterdam,
20
oktober
2017
|
14:12
Europe/Amsterdam

CBRE breidt Industrial & Logistics-team uit

CBRE heeft zijn Industrial & Logistics-team uitgebreid met Duco Burghout (26), Daphne Groot Hemmink (38) en Koen de Jong (25). Burghout was het afgelopen jaar al actief bij CBRE als research intern. Hij studeerde onlangs af aan de Erasmus Universiteit, waar hij een master behaalde in Urban, Port and Transport Economics.

Burghout schreef zijn scriptie over last mile delivery, een actueel onderwerp in de logistieke sector. Het onderzoek richtte zich met name op de vraag of en wanneer uitbesteding van e-commerceleveringen zinvol is. Binnenkort verschijnt een report, waarin de uitkomsten van de scriptie nader worden toegelicht. Burghout is benoemd tot consultant.

Koen de Jong heeft onlangs zijn MSc Facility & Real Estate Management aan de University of Greenwich afgerond. Tijdens zijn master heeft hij werkervaring opgedaan bij Urban Industrial. Als Consultant bij CBRE richt hij zich met name op advies aan opdrachtgevers die logistiek en industrieel vastgoed willen aan- of verkopen.

In de functie van team-assistent gaat Daphne Groot Hemmink zich richten op de organisatorische en financieel-administratieve ondersteuning van het team, dat klanten in de industriële en logistieke sector adviseert op het gebied van bedrijfshuisvesting. Groot-Hemmink werkte de afgelopen jaren bij verschillende organisaties als officemanager, waaronder SMAAK Retail en Aedes Real Estate.

 

Henk-Jan Verweij, Head of Industrial & Logistics van CBRE
Wij heten Daphne, Duco en Koen van harte welkom binnen CBRE. Met deze uitbreiding van ons team zijn we nog beter in staat om het groeiend aantal klanten binnen onze dynamische sector optimaal te ondersteunen en adviseren.
Henk-Jan Verweij, Head of Industrial & Logistics van CBRE
Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.