05
april
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE breidt integrale dienstverlening uit naar regio Utrecht

CBRE is op 2 april officieel van start gegaan met een integraal kantoor in de regio Utrecht.

Vanuit Houten - van origine de vestiging van het in 2011 overgenomen SCM Europe - worden naast Shopping Centre Management en Retail Development Services ook alle adviesdiensten voor de huur- en beleggingsmarkt geboden. In totaal heeft CBRE 5 vestigingen in Nederland, naast bovengenoemde kantoor is de organisatie ook actief vanuit Amsterdam (hoofdkantoor), Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam.

Martien van Deursen is de commerciële spil voor de Utrechtse markt en zal nauw samenwerken met alle vastgoeddisciplines. De uitbreiding van de commerciële activiteiten in de Utrechtse markt worden onder zijn verantwoordelijkheid uitgerold, zoals hij dit in 2010 ook voor het kantoor in Rotterdam heeft gedaan.

Een belangrijke rol in de commerciële positionering van het Utrechtse kantoor ligt eveneens bij Siebe de Boo die op 1 maart jl. gestart is als Associate Director Agency. De Boo heeft ruim 8 jaar ervaring als adviseur in de kantorenmarkt, waarvan de laatste jaren bij DTZ Zadelhoff. Namens CBRE is hij verantwoordelijk voor de aan- en verhuurtransacties in de Utrechtse kantorenbranche. In nauwe samenwerking met Workplace Consultancy zullen De Boo en Van Deursen ook in deze regio de kracht van commercieel advies & begeleiding in combinatie met strategisch huisvestingsadvies aantonen.