Amsterdam,
17
oktober
2016
|
09:33
Europe/Amsterdam

CBRE breidt kantoor Zuid-Nederland verder uit met Elsbeth Smit

Internationale vastgoedadviseur CBRE benoemt Elsbeth Smit (35) als Consultant Advisory & Transaction Services. Vanaf 1 november 2016 richt zij zich in deze rol op het initiëren en begeleiden van huurtrajecten in de kantorenmarkt in Zuid-Nederland. Zij zal hierbij nauw samenwerken met specialisten uit alle verschillende vastgoeddisciplines.

Elsbeth Smit heeft jarenlange ervaring in de commerciële vastgoedsector. Zij is afkomstig van vb&t vastgoedmanagement in Eindhoven waar zij in 2008 is gestart en de laatste jaren werkzaam is geweest als accountmanager. In deze functie was zij samen met haar accountteam verantwoordelijk voor het optimaliseren van de waarde van het vastgoed van haar opdrachtgevers. Elsbeth heeft hier eveneens veel ervaring opgedaan in het opstellen en uitbrengen van nieuwbouw- en huisvestingsadviezen.

Half mei kondigde CBRE aan haar full service dienstverlening uit te breiden door een kantoor te openen in Eindhoven. Het team bedient hier onder leiding van Eric Harmsen cliënten in de regio Zuid-Nederland.

Eric Harmsen, Associate Director Advisory & Transaction Services
We zijn erg blij dat Elsbeth ons team komt versterken. Ze heeft ruime ervaring in de sector en een groot gevoel voor kwaliteit en service, een groot goed in de advisering naar onze opdrachtgevers toe. We kijken er naar uit om onze opdrachtenportefeuille samen met haar verder te gaan vormgeven en uitbouwen.
Eric Harmsen, Associate Director Advisory & Transaction Services
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.