Amsterdam,
16
januari
2018
|
10:03
Europe/Amsterdam

CBRE breidt Midcap team Capital Markets uit

Internationaal vastgoedadviesbureau CBRE breidt zijn Midcap team uit van twee naar vier specialisten. Naast Roy Erkelens en Diederick Vrijenhoek, maken nu ook Ellen Coule en Arjan Kooman deel uit van het Midcap team. De uitbreiding is het gevolg van een sterke groei van de Midcap dienstverlening bij CBRE. Midcap richt zich op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt tot circa € 13 miljoen.

Per 1 januari is Ellen Coule (34) gestart als Consultant Capital Markets. Ellen was voorheen werkzaam als Transactie Manager binnen de Occupier business van CBRE. Vanuit deze rol was zij verantwoordelijk voor het managen van (nationale) transacties van corporate eindgebruikers als ABN AMRO Bank, Rabobank en PostNL Real Estate. Voor haar start bij CBRE heeft zij vijf jaar als (waarnemend) kandidaat-notaris gewerkt in Amsterdam met als specialisatie onroerend goed recht.

Arjan Kooman (36) zal vanaf 1 februari het team versterken. Arjan zal zich met name richten op Midcap activiteiten in de regio’s Rotterdam en Den Haag. Arjan heeft 12 jaar werkervaring in de vastgoedsector. In zijn laatste functie was Arjan Director binnen de Occupier business van CBRE.  Begin 2017 verhuisde hij terug van CBRE Singapore naar CBRE Nederland. In Singapore was Arjan Global Account Director voor de Standard Chartered Bank voor Transaction Management, Asset Management en Lease Administration.

Roy Erkelens,  Director Capital Markets
Wij zijn erg blij met de komst van Ellen en Arjan. Sinds begin 2016, toen wij ons op Midcap zijn gaan toeleggen, is onze dienstverlening hard gegroeid. We hebben inmiddels een mooie klantenportefeuille opgebouwd. Midcap is een niche in de markt die speciale expertise en ervaring verdient. Ons team werkt nauw samen met CBRE’s andere disciplines zodat wij onze opdrachtgevers in de volledige breedte kunnen adviseren. Ellen en Arjan hebben al veel specialistische kennis en ervaring in deze markt. Wij kijken er naar uit om onze dienstverlening samen met hen verder uit te bouwen.
Roy Erkelens, Director Capital Markets
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.