Den Haag,
12
oktober
2017
|
12:43
Europe/Amsterdam

CBRE breidt team in Den Haag uit

CBRE heeft zijn team in Den Haag uitgebreid met Nathan Stoltz (30) en Emilie van Rhede van der Kloot (33).

Nathan is begin augustus gestart als Consultant Advisory & Transaction Services. In deze rol richt hij zich samen met het team op het initiëren en begeleiden van verhuurtransacties in de kantorenbranche in Den Haag en omstreken.
Nathan is hiervoor als makelaar werkzaam geweest bij HFH Makelaardij in Den Haag en als zelfstandig ondernemer in de verhuur van woningen via Airbnb. 

Emilie is half september gestart bij de vastgoedadviseur. Als team assistant is zij verantwoordelijk voor de organisatorische en financieel-administratieve ondersteuning van het team, dat klanten in de kantorenmarkt adviseert op het gebied van huisvesting. Zij is de afgelopen jaren bij verschillende organisaties werkzaam geweest, waaronder TAURO, VisitDenmark en Innovation Norway.

Roel Lamb, Director Agency The Hague
Wij zijn erg blij met de komst van Emilie en Nathan. Ze zijn beiden gedreven en enthousiast en hebben een sterke focus op klanttevredenheid. Met deze uitbreiding zijn we nog beter in staat om de opdrachtgevers in de Haagse vastgoedmarkt optimaal te ondersteunen en adviseren.
Roel Lamb, Director Agency The Hague
Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.