Amsterdam,
14
september
2021
|
13:51
Europe/Amsterdam

CBRE breidt uit met Bas van Esterik en Jurian Meuldijk

Per september wordt het team van CBRE in Noordoost Nederland versterkt met twee ervaren krachten. Bas van Esterik gaat zich vanuit het Midcap team focussen op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten. Jurian Meuldijk zal zich vanuit het A&T Office team gaan richten op verhuuractiviteiten voor kantoren.

Beide nieuwe collega’s hebben ruime ervaring in de regio en zijn daar ook woonachtig. Bas bouwde als Consultant MidCap bij JLL en daarvoor als asset manager bij Merin een breed netwerk op. Jurian Meuldijk deed na zijn opleiding financial services management de afgelopen vier jaar landelijk ervaring op binnen CBRE Asset Management.

Alwin Rijpstra, Director en Cityleader Zwolle: “Deze impuls aan vakmanschap en energieke collega’s is een mooie toevoeging op het bestaande team. De komst van Bas en Jurian past uitstekend in de ambitie om te groeien naar een volwaardig City-platform voor de regio Noordoost-Nederland. Een platform dat bestaat uit een team van verschillende specialisten met een regionale focus.”