Amsterdam,
20
april
2015
|
12:08
Europe/Amsterdam

CBRE Fotowedstrijd ‘Urban Photographer of the Year' open voor inzendingen

upotytfullcolourrgb

De jaarlijkse fotowedstrijd ‘CBRE Urban Photographer of the Year’ is deze week weer van start gegaan. In deze negende editie van de fotowedstrijd worden fotografen uitgedaagd om het beeld te vangen van wat ‘urban’ voor hen betekent via het thema ‘Cities at Work’.

Aan de wedstrijd kunnen zowel professionele als amateurfotografen deelnemen. Elke deelnemer kan maximaal 24 beelden foto’s indienen; waarbij elke foto één uur van de dag vertegenwoordigt. De fotowedstrijd werd voor het eerst door vastgoedadviesbureau CBRE gelanceerd in 2007. De wedstrijd is opmerkelijk snel gegroeid; het is nu de grootste fotowedstrijd van zijn soort in de wereld. Vorig jaar ontving de jury meer dan 11.000 inzendingen uit meer dan 79 landen.

De winnaar wordt beloond met een luxe fotosafari op een (exotische) bestemming naar keuze. Daarnaast worden er prijzen toegekend aan regionale winnaars in Europa, Azië en Nood- en Zuid-Amerika en aan de winnaar van ‘opvallende 24 beelden van elk uur van de dag’.

De wereldwijde ontwikkelingsorganisatie voor kinderen Plan International, de Goede Doelen-partner van CBRE EMEA, zal voor het tweede jaar bij de fotowedstrijd worden betrokken. De jongeren categorie (11-15 jaar) van de competitie zal opnieuw worden beoordeeld door het Plan Youth Advisory Panel. Voor elke inzending van de fotowedstrijd ‘CBRE Urban Photographer of the Year’ zal CBRE een donatie aan Plan International overmaken.

 

Ga voor meer informatie over de fotowedstrijd naar:

Website: www.cbreupoty.com

Facebook: CBRE Urban Photographer of the Year

Twitter: @UPOTY

 

Hieronder zie je de winnende foto's van vorig jaar:

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.