Amsterdam,
02
mei
2017
|
12:05
Europe/Amsterdam

CBRE Global Workplace Solutions versterkt team met Jerry van Ulden

Jerry van Ulden (46) is per 1 mei gestart als Business Development Director West Europa, Global Workplace Solutions bij CBRE. Vanuit zijn standplaats Londen is hij samen met het Business Development-team verantwoordelijk voor het leveren van winnende waardeproposities en daarmee groei van opdrachtgevers in West-Europa.

Hij is afkomstig van ISS Facility Services waar hij sinds 2011 werkzaam was, in de laatste periode als Directeur Concernrelaties. Vanuit die hoedanigheid richtte hij zich op het ontwikkelen van relaties en accounts hoog in de decision making units van (potentiële) opdrachtgevers.

In zijn tijd bij ISS heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de positionering en groei van Integrated Facility Services door diverse processen te professionaliseren en een centrale sales community op te richten. Daarnaast is hij actief geweest op het gebied van sales excellence. Daarvoor werkte hij onder meer bij AAFM (corporate business development) en bij VEBEGO, Yask Facility Management (consultancy).

Wij kijken uit naar de start van Jerry in ons team. Hij is energiek, gepassioneerd en heeft een breed en sterk netwerk opgebouwd binnen de FM industrie, bij zowel adviesbureaus als opdrachtgevers. Zijn instelling, ervaring en commerciële kwaliteiten zijn van grote toegevoegde voor de verdere vormgeving van ons Global Workplace Solutions team.
Rick Jacobs, Managing Director CBRE Global Workplace Solutions
Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.