18
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE Group op plaats 4 in IAOP Global Outsourcing 100

CBRE Group is de eerste vastgoed dienstverlener die ooit de top vijf van de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) Global Outsourcing 100
heeft bereikt.

In deze jaarlijkse ranking staat de wereldwijde top van outsourcende dienstverleners uit alle branches. CBRE heeft haar 4e plek in de top 5 veroverd vanwege haar brede platform voor het outsourcen van vastgoedactiviteiten voor gebruikers van commercieel vastgoed. Vorig jaar stond de vastgoedadviseur nog op een 6e plek in de top 100.

De Global Outsourcing 100 wordt samengesteld door een onafhankelijke jury die criteria hanteert als grootte en groei, referenties van cliënten, personeelsbeleid en leiderschap. Eerder dit jaar werd door IAOP/ISG Global aan CBRE ook al een prijs toegekend voor leiderschap in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Remco Kroeze, Director Global Corporate Services: “De hoge notering in deze top 100 is voor ons een bevestiging dat de kwaliteit van ons outsourcingsplatform aan corporate multinationals op een hoog niveau ligt. Ook in Nederland breidt CBRE de advisering aan gebruikers van vastgoed steeds verder uit en de mogelijkheid om te bouwen op dit vooruitstrevende outsourcingsplatform is daar een belangrijk onderdeel van.”

CBRE tekende een record aantal van 58 langjarige outsourcing contracten in het eerste kwartaal van 2012. De volledige Global Outsourcing 100 is via de link hieronder te bekijken.


2012 Global Outsourcing 100