25
maart
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE Group vernieuwt vastgoedcontract met Shell

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG) heeft een vernieuwing en uitbreiding van het contract met Koninklijke Nederlandse Shell aangekondigd.

CBRE Global Corporate Services (GCS) wordt verantwoordelijk voor het managen van de retail portefeuille van Shell in 4 continenten in 22 landen.

Het contract geeft CBRE de verantwoordelijkheid over 9.000 locaties van Shell Retail waarvoor zij transactiemanagement, huuradministratie en vastgoedadvies levert. Al sinds 2010 is de vastgoedadviseur namens Shell verantwoordelijk voor het managen van de Europese portefeuille. Met de uitbreiding van dit contract is CBRE nu ook actief als manager van 3.000 locaties in Azië en het Pacifische gebied, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Afrika.

Remco Kroeze, Senior Director Global Corporate Services (GCS) Nederland: “Shell Retail is al lange tijd een belangrijke cliënt voor CBRE in Europa. We zijn erg verheugd dat we onze relatie in Europa met dit contract kunnen voortzetten en onze samenwerking in Azië, Afrika en Noord-Amerika kunnen uitbreiden. Onze gespecialiseerde Petroleum & Automotive divisie streeft ernaar het Shell retail netwerk nog verder te verstevigen door uniformiteit van te leveren diensten, deling van best practices, voorbeelden uit de regio’s en door een toegewijde investering te doen in netwerk analysemiddelen en –technologie.”