10
december
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE kleurt blauw voor Unicef

Op dinsdag 11 december viert UNICEF haar 66e verjaardag. Ter ere daarvan viert CBRE internationaal C-Blue Day.

Al 66 jaar zet UNICEF zich in voor kinderen in meer dan 190 landen ter wereld. Sinds 2011 organiseert CBRE diverse initiatieven om sponsorgelden op te halen voor het UNICEF-project in Madagaskar.

Jaarlijks wordt Madagaskar, een van de armste landen ter wereld, geteisterd door verwoestende cyclonen. Door scholen te bouwen die resistent zijn tegen deze tornado’s biedt UNICEF aan de kinderen daar een veilig onderdak en de mogelijkheid tot het volgen van permanent onderwijs. Het partnership tussen CBRE en UNICEF heeft tot nu toe geleid tot de bouw van 10 cycloonresistente scholen. Met de donaties van C-Blue Day op 11 december wil de vastgoedadviseur in ieder geval één extra school kunnen bouwen.

De campagne wordt op alle kantoren van CBRE in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) simultaan georganiseerd. Aan alle medewerkers wordt gevraagd om tijdens deze dag iets blauws te dragen, de corporate kleur van UNICEF, en een donatie te doen voor het project. Daarnaast worden allerhande activiteiten georganiseerd die geld kunnen opleveren, ieder kantoor laat hier z’n eigen creativiteit op los. Het merk CBRE zal ter felicitatie van UNICEF voor één dag blauw kleuren in plaats van groen.