12
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE lanceert online Global Office Occupier Guide

CBRE heeft deze week de online Global Office Occupier Guide geïntroduceerd, een unieke web-based applicatie die inzicht geeft in de kenmerken van huurmarkten in 56 landen en 122 steden ter wereld.

De Global Office Occupier Guide - sinds 2005 al een vertrouwde informatiebron voor relaties van CBRE - is nu in een digitaal format gegoten en daardoor altijd voorzien van de laatste relevante informatie.

Voor elke afzonderlijke markt is een pagina ingericht waarop gedetailleerde informatie over gangbare huurnormen en –protocollen te vinden is. Informatie die per land kan verschillen, zoals de huurtermijn, huurverlenging, welke kosten voor rekening van de huurder zijn en informatie over transactiekosten. Hiermee is het een behulpzame navigatie voor met name eindgebruikers en beleggers die in meerdere landen gevestigd en/of actief zijn.

De Global Office Occupier Guide is ontwikkeld en samengesteld door CBRE’s Global Research and Consulting team. Het is toegankelijk via onderstaande link en de CBRE App voor iPhone.


Global Office Occupier Guide