Amsterdam,
20
juni
2022
|
13:34
Europe/Amsterdam

CBRE neemt Green Soluce SAS over

Overname versterkt ESG-adviesdiensten in Frankrijk en continentaal Europa

CBRE neemt Green Soluce SAS over en versterkt daarmee haar ESG-adviesdiensten (advies op het gebied van milieu, maatschappij  en bestuur) in Frankrijk en continentaal Europa. 

Green Soluce verstrekt ESG-vastgoedadvies aan klanten in zowel de publieke als de private sector in Frankrijk. Het levert diensten op vier gebieden: Advies, Leren, Duurzame financiering en Content. Het bedrijf is gevestigd in Parijs en wordt geleid door CEO Ella Etienne-Denoy, die een sterke reputatie heeft als ESG-leider in de vastgoedmarkt.

Marco Hekman, directeur Advisory Services voor continentaal Europa bij CBRE: “De overname van Green Soluce maakt deel uit van onze strategie om onze ESG-adviescapaciteiten in continentaal Europa verder te versterken. We zijn blij Green Soluce te mogen verwelkomen en zo bestaande en nieuwe klanten nog bredere dienstverlening te kunnen bieden.”

Fabrice Allouche, directeur CBRE Frankrijk, vult aan: “Met de overname van Green Soluce laat CBRE opnieuw zien dat we inzetten op het verdiepen van onze ESG-expertise – we willen onze ESG-diensten verder uitbreiden om bedrijven te helpen duurzaam te transformeren. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s te verwelkomen en ze voor te stellen aan onze klanten, die een grote behoefte hebben aan ESG-advies en -diensten.”

Ella Etienne-Denoy, CEO van Green Soluce, zegt het volgende over de overname: “CBRE is wereldwijd de grootste op het gebied van bedrijfsvastgoed, en het is fantastisch om daar nu deel van uit te mogen maken. Samen met CBRE kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze ESG-activiteiten verder uitbouwen, waar we heel erg naar uitkijken. Door onze expertise te combineren zullen we in staat zijn om op te schalen en een breder scala aan klanten te bedienen met nog beter strategisch advies. Zo stellen we bedrijven in staat efficiënter duurzaam te transformeren, met meer impact.”

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.