22
juli
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE selecteert vijf winnaars voor Real Green Research Challenge

Vastgoedadviseur stelt $1 miljoen dollar beschikbaar om duurzame oplossingen in commercieel vastgoed te financieren

CBRE Group, Inc. (CBRE) heeft vijf winnaars geselecteerd voor haar Real Green Research Challenge (RGRC). De RGRC is in september vorig jaar gelanceerd, sindsdien konden partijen onderzoeksvoorstellen inzenden voor innovatieve duurzame oplossingen die van belang zijn voor de commerciële vastgoedmarkt. Het programma van CBRE stelt in totaal tot $ 1 miljoen US dollar beschikbaar voor de financiering van deze onderzoeken. Daarnaast biedt de vastgoedadviseur de kandidaten toegang tot relevante data over de vastgoedmarkt en samenwerking met een team van haar vastgoedprofessionals.

De volgende instellingen zijn door een onafhankelijke jury uit meer dan 100 inzendingen geselecteerd en komen in aanmerking voor de financiering en support om hun voorstel verder te ontwikkelen:


•Natural Resources Defense Council’s Center for Market Innovation;
•Stanford University, Center for Integrated Facility Engineering;
•EURO Institute of Real Estate Management;
•Cleveland State University and Central Michigan University;
•Maastricht University.

De projecten die Real Green Research Challenge ondersteunt zullen aanzienlijke kennis toevoegen aan een aantal van de belangrijkste duurzaamheidsvraagstukken in commercieel vastgoed, zoals de relatieve waarde van duurzame gebouwen en de meest effectieve initiatieven op het gebied van efficiënt energiegebruik. Deze en andere kwesties zijn de focus van de projecten die CBRE financiert en de oplossingen kunnen een diepgaand effect hebben op de manier waarop gebouwen in de toekomst worden verhuurd, gehuurd en verbeterd.


Website RGRC