Amsterdam,
14
juni
2022
|
08:39
Europe/Amsterdam

CBRE tekent partnership met World Padel Tour Amsterdam Open

CBRE, 's werelds grootste adviesbureau voor vastgoed, is vanaf vandaag Official Sponsor van de World Padel Tour Amsterdam Open. De match tussen de CBRE en de World Padel Tour Amsterdam Open werd makkelijk gevonden; padel is snelgroeiend, sportief, competitief en staat open voor iedereen, waarden die ook in het DNA van CBRE verankerd zijn.

Erik Langens van CBRE en toernooidirecteur John van Lottum kwamen in Plaza Padel bij elkaar om de handtekeningen te zetten. “We zijn enorm trots om opnieuw een internationale speler aan ons event en Plaza Padel te binden. Een partij met een enorm zakelijk netwerk. We kijken er naar uit om het netwerk van CBRE eind september en het hele jaar door bij Plaza Padel te verwelkomen”, aldus John van Lottum.

“Door deze partnership maken we het dynamische en verrassende karakter van de sport zichtbaar onder een breed publiek. We kijken er naar uit om te genieten van de sport op haar hoogste niveau tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open en zullen zelf de sportieve uitdaging met cliënten en collega’s aangaan op de banen van Plaza Padel.”, aldus Erik Langens, Executive Director Capital Markets bij CBRE.

Het World Padel Tour Amsterdam Open toernooi vindt dit jaar plaats van 25 september tot en met 2 oktober 2022.

download
Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Over World Padel Tour Amsteram Open
World Padel Tour komt voor het eerst naar Nederland. Van 26 september tot en met 2 oktober strijden de beste padelspelers van de wereld in Amsterdam om de winst.

De licentie van het toernooi is in handen van Timeless Investments en Kroonenberg Groep, die het toernooi voor 3 jaar naar Nederland halen. De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Triple Double & Golazo Sports. Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de World Padel Tour Amsterdam Open. Hij belooft dat de editie die in het najaar in Amsterdam plaatsvindt een nieuwe dimensie brengt aan de sport padel en nog meer fans creëert in ons land en online.

Padel maakt wereldwijd al jarenlang een enorme groei door. Steeds meer mensen proberen de nieuwe sport uit en bekijken wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour is niet alleen het grootste toernooi van de wereld, maar bepaalt ook de ranglijst van de profpadellers.

Voor de wedstrijden van het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee locaties. Tijdens de kwalificaties wordt er gespeeld in Plaza Padel Amsterdam en de finales vinden plaats in de Centrale Markthal. Naast de padelwedstrijden zijn er verschillende side events, die net zo leuk zijn als padel zelf. Denk aan verschillende activiteiten, food trucks, kids events en nog veel meer. 

Kijk voor meer informatie over het evenement en tickets op https://worldpadeltouramsterdam.com