Los Angeles,
11
september
2014
|
10:41
Europe/Amsterdam

CBRE uitgeroepen tot 's werelds beste vastgoedadviseur

Bovendien is CBRE onderscheiden als 's werelds beste aanbieder van taxatiediensten

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG) is bij de Euromoney Real Estate Awards 2014 uitgeroepen tot 's werelds beste vastgoedadviesbureau. CBRE is het enige bureau dat in drie opeenvolgende jaren de hoogste eer heeft behaald en heeft nu zeven keer de hoogste onderscheiding verdiend in de tien jaar dat het Euromoney-programma voor Real Estate Awards bestaat.

Bovendien is CBRE onderscheiden als 's werelds beste aanbieder van taxatiediensten, eveneens voor het derde jaar op rij. Deze onderscheiding weerspiegelt dat CBRE met succes over de gehele wereld taxaties uitvoert die voldoen aan de mondiale normen van hoge kwaliteit.

Euromoney, een toonaangevend internationaal financieel tijdschrift, onderzoekt wereldwijd de mening van vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggingsbeheerders, zakelijke eindgebruikers en banken om te bepalen wie de beste aanbieders van vastgoeddiensten zijn. Aan het onderzoek van dit jaar hebben vastgoedprofessionals uit meer dan 160 landen deelgenomen. Naast de mondiale onderscheidingen is CBRE uitgeroepen tot het beste adviesbureau in West-Europa en Afrika, en tot het beste adviesbureau in twintig landen.

Bob Sulentic, President & Chief Executive Officer, CBRE
We zijn er buitengewoon trots op dat onze cliënten en branchegenoten ons wederom hebben uitgeroepen tot 's werelds beste vastgoedadviseur. Hun erkenning is een van de grootste complimenten die we kunnen krijgen en weerspiegelt dat wij erin slagen om uitstekende resultaten voor onze cliënten te behalen. Het winnen van de hoogste mondiale onderscheiding voor het derde opeenvolgende jaar is een belangrijke prestatie en een sterke motivatie om ons te blijven richten op het verhogen van de branchenorm voor uitmuntendheid.
Bob Sulentic, President & Chief Executive Officer, CBRE

Ga voor meer informatie over de Euromoney Real Estate Awards 2014 naar www.euromoney.com 

* CBRE is tot beste adviesbureau uitgeroepen in de volgende landen: Australië, Bahrein, België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Japan, Korea, Maleisië, NEDERLAND, Nieuw Zeeland, Nigeria, Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Tsjechische Republiek, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland.