Amsterdam,
12
oktober
2018
|
09:30
Europe/Amsterdam

CBRE Utrecht opent innovatief kantoor in nieuw WTC-gebouw

Het team van CBRE Utrecht gaat zijn intrek nemen in het nieuwe WTC Utrecht. Vanaf 8 oktober verhuist het team van het Hojel City Center naar de 16e verdieping van het in het oog springende kantoorgebouw op het Jaarbeursplein, vlak naast Utrecht Centraal Station.

Het nieuwe kantoor van het CBRE-team kenmerkt zich door een ruimere hoeveelheid aan werkplekken dan in het huidige gebouw. Ook zijn in het WTC-kantoor veel elementen terug te vinden van The Core, een later te openen CBRE-locatie in Amsterdam. In The Core zijn weinig kaders, er is een open structuur. Op deze manier worden intensieve samenwerkingsvormen gestimuleerd en krijgt ondernemerschap de ruimte. CBRE-teams in verschillende regio’s zullen volgens deze filosofie gaan werken.

Het CBRE-team in Utrecht beschikt over alle vastgoeddisciplines om vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een integrale manier te bedienen met hoge kwaliteit vastgoed- en huisvestingsdiensten. Het team heeft een grondige marktkennis van het Central Business District, de andere bedrijfslocaties van de stad en de regio.

WTC Utrecht omvat ca. 29.000 m² aan kantoorruimte verspreid over negentien verdiepingen en biedt zowel vaste als flexibele kantoorwerkplekken. In het gebouw zijn hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten aanwezig die zowel voor huurders in het gebouw als voor het publiek toegankelijk zijn, waaronder horeca, een bemande receptie, fietsenstalling, leenfietsen, een bedrijfsrestaurant en een meeting center op de onderste vier verdiepingen.

 

Volg CBRE via Twitter: @CBRE_EMEA en @CBRENederland 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.