Amsterdam,
31
oktober
2016
|
09:25
Europe/Amsterdam

CBRE Valuation Advisory onderkent belang interne beheersingsmaatregelen

CBRE Valuation Advisory (‘CBRE’) onderkent in haar rol als service organisatie het belang van processen en interne beheersing. De interne beheersingsmaatregelen rondom het taxatieproces zijn door CBRE in haar ISAE 3402 Type 1 rapport opgenomen. Het geeft opdrachtgevers van CBRE op transparante wijze inzicht in de manier waarop de vastgoedadviseur de kwaliteitsbeheersing van haar dienstverlening regelt. Dit is relevant in relatie tot hun financiële verslaggeving. De interne beheersingsmaatregelen zijn opgesteld in lijn met de RICS Taxatiestandaarden en het NRVT-reglement.

KPMG Accountants N.V. heeft op 26 september 2016 een assurance rapport afgegeven bij het ISAE 3402 Type 1 rapport van CBRE.

Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation Advisory CBRE
Wij zijn heel trots op deze kwaliteitsslag. Het rapport laat zien dat wij als taxateur alle processen die doorlopen moeten worden om tot een transparante taxatie te komen hebben geïmplementeerd. Wij werkten al langer op deze manier, maar nu is onze werkwijze in een controleerbaar proces vastgelegd en door KPMG Accountants N.V. voorzien van een assurance rapport.
Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation Advisory CBRE
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.