Amsterdam,
11
november
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

CBRE verbreedt haar dienstverlening in residentieel vastgoed door verwerven Eefje Voogd Makelaardij

CBRE heeft per 1 november Eefje Voogd Makelaardij B.V. in Amsterdam verworven. Hiermee verbreedt zij haar dienstverlening verder.

De samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij betekent een significante aanvulling op de klantgroepen die CBRE Nederland bedient. Tegelijkertijd stelt het Eefje Voogd Makelaardij in staat om verder de groeien en de organisatie breder in te zetten, ook in andere steden.

Vastgoedadviseur CBRE zet met deze uitbreiding voor het eerst voet in de business-to-consumer woningmarkt.

Eefje Voogd Makelaardij is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en verhuur van nieuwbouw en bestaande woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar blijft onder haar eigen handelsnaam opereren met oprichter Eefje Voogd aan het hoofd van het team met 30 medewerkers.

Marco Hekman, CEO Nederland en Divisional President Advisory Services Continentaal Europa van CBRE: “Door de sterke vraag naar woningen is er grote belangstelling van investeerders voor nieuwbouwontwikkelingen. Deze investering stelt ons ons in staat om een groeiend aantal klanten in de sector te voorzien van een volledig aanbod van advies- en transactiediensten. De consumentenkennis die Eefje Voogd Makelaardij in huis heeft, is de perfecte aanvulling op onze business-to-business kennis van de beleggersmarkt.”

Eefje Voogd, oprichter en CEO van Eefje Voogd Makelaardij: “We hebben de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt en we zien daarbij een toename in de vraag naar onze diensten. Niet alleen voor afzet van woningen, maar ook in de consultancy en op het gebied van data en research. Daarnaast worden wij steeds meer gevraagd om in andere steden aan de slag te gaan. Om persoonlijke, kwalitatieve service te kunnen blijven leveren hebben we een sterke gedegen operationele en strategische partner nodig. Die hebben we gevonden in CBRE. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.”

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.