15
april
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE verhuist kantoor Houten naar centrum Utrecht

CBRE opent in mei 2013 een kantoor in het centrum van Utrecht.

De vastgoedadviseur was in deze regio werkzaam vanuit de vestiging van het in 2011 overgenomen SCM Europe in Houten. De medewerkers van het kantoor in Houten zijn verhuisd naar het Amsterdamse hoofdkantoor. Hiervoor werd in Symphony op de Amsterdamse Zuidas extra kantoorruimte gehuurd.

In Hojel City Center II aan de Croeselaan 15 zal CBRE een kantoor openen voor een integraal vastgoedteam, dat tot een vaste bezetting van circa 10 medewerkers zal worden uitgebouwd. Hojel City Center II ligt in het hart van Utrecht, naast het Jaarbeurscomplex en het Centraal Station.

Siebe de Boo zal als commerciële spil voor de Utrechtse markt nauw samenwerken met alle vastgoeddisciplines. De Boo is sinds maart 2012 werkzaam bij CBRE als Associate Director Agency en heeft ruim 9 jaar ervaring als adviseur in de kantorenmarkt. In nauwe samenwerking met de overige disciplines van CBRE zal hij ook in deze regio de kracht van commercieel advies & begeleiding in combinatie met strategisch huisvestingsadvies aantonen.

Marco Hekman, CEO CBRE Nederland: ‘In de regio Utrecht zijn wij al geruime tijd actief met onze full service benadering. Vragen van cliënten worden vanuit alle mogelijke invalshoeken bekeken, wat door verschillende samenwerkende disciplines vertaald wordt in een advies van hoge kwaliteit. Met de opening van een kantoor in het Utrechtse centrum en de uitbreiding van ons Amsterdamse kantoor kunnen wij onze multidisciplinaire aanpak nog beter aanbieden aan onze opdrachtgevers.’

CBRE adviseert haar cliënten in Nederland vanuit 5 kantoren in Amsterdam (HQ), Hoofddorp, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.