Amsterdam,
01
september
2014
|
10:41
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Agency en Tenant Representation team

Ter versterking van het Agency en Tenant Representation team heeft CBRE drie nieuwe collega’s aangetrokken. Eén collega heeft een interne overstap gemaakt naar deze afdeling. 

Merel van Oudvorst is per 1 juli 2014 begonnen als Consultant Agency. Zij richt zich in deze functie op het initiëren en begeleiden van verhuurtransacties in de kantorenbranche in groot Amsterdam. Van Oudvorst is afkomstig van DTZ Zadelhoff waar zij als vastgoedadviseur actief was in de verhuur van kantoorruimte in de regio Utrecht. 

Per 1 september start Vera de Bruin als Consultant Tenant Representation. Zij is de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest als Asset Manager bij PingProperties waar zij verantwoordelijk was voor het commercieel beheer van een groot deel van de kantorenfondsen. Bij CBRE gaat zij zich toeleggen op advies en begeleiding van eindgebruikers in Amsterdam. 

Martijn van Eeden is op 18 juli het landelijke team van Tenant Representation komen versterken. Hij was de afgelopen jaren werkzaam als vastgoedadviseur bij DRS Makelaars. De focus van Martijn ligt in zijn nieuwe rol als Consultant op het vertegenwoordigen en begeleiden van eindgebruikers in de Nederlandse kantorenmarkt. In datzelfde team start Christiaan Poot per 1 oktober als Senior Consultant Tenant Representation. Poot is sinds begin 2012 al werkzaam voor CBRE als portfoliomanager voor Shell Retail. Zijn toekomstige werkzaamheden zullen bestaan uit het geven van totaaladvies aan eindgebruikers van vastgoed in geheel Nederland. 

Met deze uitbreiding geeft de vastgoedadviseur verdere invulling en versterking aan haar aan- en verhuuractiviteiten in Nederland.