17
oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Agency teams Amsterdam en Rotterdam

Krijn Hogenbirk is per 1 november door CBRE aangetrokken ter versterking van de Rotterdamse vestiging van de vastgoedadviseur.

Als Associate Director Agency zal Krijn zich met name richten op het initiëren en begeleiden van verhuurtransacties in de kantorenbranche in Rotterdam en omstreken. Krijn heeft de afgelopen 10 jaar ruime ervaring opgedaan in de vastgoedsector, onder meer als vastgoedmanager bij Probest en Geste Groep en als retailmakelaar bij DTZ Zadelhoff. Met zijn komst verstevigt CBRE haar positie in de Rotterdamse markt nog verder.
Per 1 september en 1 oktober zijn Erik Beekman en Rogier Vinke gestart als Senior Consultant en Consultant binnen de service line Tenant Representation. De focus van hun werkzaamheden ligt op het vertegenwoordigen en begeleiden van huurders bij huurovereenkomsten en –verlengingen in de Amsterdamse kantorenmarkt. Beekman was hiervoor werkzaam binnen het Global Corporate Services team van CBRE waar hij verantwoordelijk was voor managen van corporate accounts en gelieerde transacties binnen Nederland. Rogier Vinke is afkomstig van Drieklomp Makelaars en Spring Real Estate, waar hij na het afronden van zijn studie Management, Economie en Recht (minor Vastgoed) relevante vastgoedexpertise op heeft gedaan.

Met deze ontwikkelingen geeft CBRE verdere invulling en versterking aan haar aan- en verhuuractiviteiten in Amsterdam en Rotterdam.