03
april
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Agency teams diverse vestigingen

Fabrizio Rigutto (31) is per 1 maart 2012 door CBRE aangetrokken ter versterking van de Rotterdamse vestiging van de vastgoedadviseur.

Als Consultant Agency zal de focus van Fabrizio met name liggen op het initiëren en begeleiden van aan- en verhuurtransacties in de kantorenbranche in Rotterdam en omstreken. Rigutto was hiervoor als Commercieel Manager werkzaam bij Yield Plus Nederland waar hij verantwoordelijk was voor het managen van (buitenlandse) vastgoedportefeuilles en ruime ervaring heeft opgedaan binnen het commercieel vastgoed.

Bas van Velzen is op 1 maart als Consultant Agency gestart in Den Haag en Mathijs Hoftijzer maakt vanaf heden deel uit van het Amsterdamse Agency team. Zowel van Velzen als Hoftijzer zijn al geruime tijd werkzaam bij CBRE en hebben een interne overstap gemaakt.

Met deze ontwikkelingen geeft CBRE verdere invulling en versterking aan haar Agency activiteiten in Nederland.

CBRE Agency is een sterke schakel in het integrale dienstenpakket dat CBRE biedt aan eindgebruikers en eigenaren van (kantoren)vastgoed. Naast commerciële advisering en begeleiding kunnen opdrachtgevers rekenen op strategisch advies op het snijvlak van organisatie en gebouw, advies over innovatieve kantoorconcepten en het ontwerp en de realisatie hiervan.