29
augustus
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Agency teams Rotterdam en Amsterdam

Marco Clarijs (29) is door CBRE aangetrokken ter versterking van het Rotterdamse team van de vastgoedadviseur.

Hij start per 1 september 2012 als Senior Consultant Agency waarbij zijn focus met name ligt op het initiëren en begeleiden van aan- en verhuurtransacties in de kantorenbranche in Rotterdam en omstreken. Clarijs was hiervoor 5 jaar werkzaam als Makelaar Agency bij DTZ Zadelhoff te Rotterdam waar hij verantwoordelijk was voor het begeleiden van aan- en verhuurtransacties in de Rotterdamse kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. Met zijn ervaring en expertise van de Rotterdamse markt kan CBRE de stevige positie in de Maasstad verder uitbouwen.

Per 1 augustus is Sander van den Engel gestart als Consultant Agency in Amsterdam. Van den Engel is afkomstig van Rappange Vastgoedbeheer en is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de advisering en begeleiding bij aan- en verhuurtransacties in de Amsterdamse kantorenmarkt. Martijn van der Rijst is op dezelfde datum als Consultant Tenant Representation toegetreden. Hij vertegenwoordigt en begeleidt huurders bij huurovereenkomsten en –verlengingen in de regio Amsterdam. Op 1 oktober 2012 komt Rogier van Weeghel het Amsterdamse team versterken, eveneens als Consultant Agency. Hij was hiervoor werkzaam bij projectontwikkelaar Hallvard waar hij ervaring opdeed met (her)ontwikkeling van vastgoed en acquisitietrajecten in de Randstad.

CBRE heeft als adviseur een leidende positie in de kantorenmarkt van Amsterdam en de regio Schiphol. De service line is een sterke schakel in het multidisciplinaire dienstenpakket dat CBRE biedt aan eindgebruikers en eigenaren van (kantoren)vastgoed. Naast commerciële advisering en begeleiding kunnen opdrachtgevers rekenen op strategisch advies op het snijvlak van organisatie en gebouw, advies over innovatieve kantoorconcepten en het ontwerp en de realisatie hiervan.