18
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Asset Services met 3 nieuwe collega's

Ter versterking van het Asset Services team heeft CBRE drie nieuwe collega’s aangetrokken voor de divisie Shopping Centre Management.

Per 1 juli 2014 zijn Marijn de Hoog en Diana Baard begonnen als Commercial Manager. In hun nieuwe functie focussen zij zich op het optimaliseren van de winkelobjecten in de beheerportefeuille van CBRE, met name op commercieel vlak.

Marijn de Hoog is afkomstig van Corio Nederland B.V., waar zij de afgelopen jaren als Centermanager verantwoordelijk was voor het opstellen en uitvoeren van het beleid ten aanzien van de exploitatie van diverse grote winkelcentra in Nederland. Diana Baard is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij DTZ Zadelhoff. In de rol van Account- en Propertymanager heeft zij veel ervaring opgedaan met het beheer van winkelvastgoed op o.a. strategisch, financieel en facilitair gebied.

Linda van Son-Bos, eveneens afkomstig van Corio Nederland B.V., zal vanaf 1 augustus de rol van Centre Manager gaan invullen voor het winkelcentrum Haaglanden Megastores. In haar vorige functie was zij verantwoordelijk voor het beheren van een portefeuille met winkelcentra, waaronder Alexandrium Shopping Center in Rotterdam.

CBRE Asset Services is dagelijks gefocust op het maximaliseren van de waarde van kantoren, bedrijfsobjecten en winkelcentra door beheer op technisch-, commercieel- en financieel vlak.