Amsterdam,
22
mei
2018
|
09:21
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Asset Services team

Internationaal vastgoedadviseur CBRE heeft haar Asset Services team uitgebreid met Bjørn te Nijenhuis (42) en Joep Wensveen (44). Zij zijn toegetreden tot de afdeling Shopping Centre Management.

Bjørn is afkomstig van Ahold. Als Associate Director zal hij zich samen met zijn team richten op het adviseren van meerdere Nederlandse en internationale klanten bij het managen van hun retail portefeuilles. Joep maakt de overstap van Klépierre. Hij wordt als Senior Technical Manager verantwoordelijk voor onder andere het technisch management van een core high street portefeuille, waar Bijenkorf Amsterdam en de bijbehorende parkeergarage onderdeel van uitmaakt.

In een verder polariserende retail markt is de waarde van ‘inside’ kennis van retail vastgoed en retailers van niet te onderschatten belang. Door de komst van Bjørn en Joep hebben we ons team versterkt met twee senior vastgoed & retail experts die zowel de taal van de retailer als de investeerder spreken.
Mark Spiering, Senior Director Asset Services

Hij vervolgt:

We merken dat onze klanten steeds meer inhoudelijke advisering zoeken om de juiste strategische beslissingen te nemen. Door onze expertise over retail property management te combineren met andere retail specialismen binnen CBRE bieden we onze klanten een uniek totaaladvies.
Mark Spiering, Senior Director Asset Services

Het Asset Services team van CBRE richt zich primair op het maximaliseren van de waarde van een kantoorgebouw, winkelcentrum of logistiek centrum door management op technisch-, commercieel- en financieel vlak.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.