02
mei
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Debt & Structured Finance team

Op 15 mei start Maud Visschedijk als Associate Director in het Debt & Structured Finance team van CBRE Nederland.

Visschedijk is afkomstig van ABN Amro Real Estate Finance. Hier was zij verantwoordelijk voor Client Relationship Management van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars alsmede de verwerving van nieuwe cliënten.
Daarnaast lag haar focus op het (her)structureren van leningen, krediet- en investeringsanalyses LMA lening documentatie en het monitoren van kredietrisico's. In 2013 rondde ze haar MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate af met een scriptie over de achtergrond van het Nederlandse vastgoedfinancieringstekort.

Robert-Jan Peters, Senior Director Debt & Structured Finance: “We zien momenteel een
duidelijke versnelling optreden in de vastgoed investerings- en financieringsmarkt. Beleggers moeten weer sneller handelen om succesvol te zijn en financiering is hierbij vaak essentieel voor het winnen en sluiten van transacties. Veel van de nieuwkomers op de financieringsmarkt rekenen op ons voor het aanreiken van financieringsmogelijkheden. Maud is met haar ervaring en netwerk een waardevolle toevoeging voor ons team. Haar komst stelt ons in staat onze slagkracht te vergroten en onze business parallel aan de groeiende markt te uit te breiden."

CBRE Debt & Structured Finance is gespecialiseerd in commerciële vastgoedfinancieringen. De Europese teams – gevestigd in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje – arrangeren senior en junior financieringen uit een pan-Europees netwerk van meer dan 100 kredietverstrekkers.