13
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Global Corporate Services team

CBRE heeft haar Global Corporate Services team in Nederland uitgebreid met vier nieuwe teamleden.

Het team, dat zich focust op account & portfolio management en strategische adviesdiensten voor Nederlandse corporate eindgebruikers, bestaat nu uit 10 fulltime medewerkers. De uitbreiding komt voort uit de verbreding van dienstverlening aan bestaande opdrachtgevers, alsmede nieuwe langjarige opdrachten van corporate cliënten.

Jeroen van Holstein is als Senior Portfolio Manager aangetrokken. Hij is verantwoordelijk voor het managen van diensten die CBRE levert aan een significante corporate portefeuille in de Benelux. Van Holstein was voorheen 7 jaar werkzaam bij Deloitte, als Manager Financial Advisory Services waar zijn focus lag op de begeleiding van strategie- en organisatieontwikkeling van vastgoedbeleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars en corporate real estate organisaties.

Erik Beekman is gestart als Senior Account Manager. Zijn werkzaamheden bestaan uit het managen van corporate accounts en gelieerde transacties binnen Nederland. Beekman heeft hiervoor onder andere ervaring in de vastgoedbranche opgedaan door zijn rol als Commercial Real Estate Agent bij DTZ Zadelhoff.

Bregje de Looff was voorheen werkzaam bij Ahold Europe Real Estate & Construction en bij Jones Lang LaSalle als Consultant Commercieel Vastgoed waar zij zich richtte op verschillende consultancy opdrachten binnen de kantoren, bedrijfsruimte –en retailmarkt. Binnen het Global Corporate Services team zal zij als Portfolio Manager verantwoordelijk zijn voor het beheer en gelieerde transacties van een corporate portefeuille in Nederland.

Linde van Horck versterkt als Team Assistant de diverse accountteams door ondersteuning te bieden bij hun dagelijkse activiteiten. Zij is al geruime tijd werkzaam in de vastgoedbranche, voorheen onder meer als assistent makelaar en office manager bij Caron &Co.