Amsterdam,
18
januari
2017
|
10:15
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt hotel team met Reza Mokarram

Het Nederlandse hotelteam van internationale vastgoedadviseur CBRE is per 16 januari versterkt met de Brit Reza Mokarram MRICS (36). Mokarram heeft ruim tien jaar ervaring in commercieel vastgoed. Sinds 2009 is hij gespecialiseerd in de hotelbranche met een bijzondere focus op taxaties en advies bij hoteltransacties en –ontwikkelingen.

Reza is afkomstig van het adviesbureau Gerald Eve in Londen waar hij de laatste jaren als Senior Associate Partner verantwoordelijk is geweest voor de waardering van Europese hotels en resorts. Binnen het hotelteam van CBRE zal Reza zich als Director vooral toeleggen op het waarderen van hotels en het adviseren bij ontwikkelingen in Nederland en Europa.

Jan Steinebach, Head of Hotels the Netherlands, CBRE
Reza heeft ruime ervaring met taxaties, haalbaarheidsstudies, ontwikkelingen en acquisities in de hotelbranche. Door zijn kennis van diverse Europese markten en functies bij vooraanstaande bedrijven als Lloyds Banking Group, JLL en Gerald Eve, is hij een grote aanwinst voor CBRE. Wij verheugen ons dan ook zeer op zijn komst.
Jan Steinebach, Head of Hotels the Netherlands, CBRE
Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.