20
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Valuation Advisory team

CBRE Valuation Advisory is onlangs versterkt met vijf nieuwe mensen. Het team, dat zich dagelijks bezighoudt met het waarderen van commercieel vastgoed, bestaat hiermee uit 20 professionals.

Valuation Advisory voert taxatieopdrachten uit voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers en multinationals.

Loes Engwerda en Martijn Kooman zijn beiden per 1 januari gestart als Consultant. Loes heeft de overstap van Property Management gemaakt waar zij tot begin van het jaar Account Team Assistant was.
Martijn is afkomstig van FGH Bank waar hij werkzaam was als revisie-analist. Daarvoor heeft hij drie jaar als analist bij Syntrus Achmea gewerkt.

Per 1 februari is Kim van Wijngaarden gestart als Senior Consultant. Hiervoor was zij werkzaam binnen de beleggingsafdeling waar zij verantwoordelijk was voor de begeleiding en advisering van beleggers bij aan- en verkooptransacties. In een eerdere fase in haar carrière werkte zij eveneens als taxateur. Van Wijngaarden heeft een economische en fiscale achtergrond met ervaring in het structureren van vastgoedtransacties.

Daan Abrahams en Giang Bui - eveneens afkomstig uit de eigen organisatie - zijn per 1 februari gestart als Consultant. Giang was voorheen werkzaam bij Property Management en Daan is zijn loopbaan bij CBRE begonnen bij Global Corporate Services.