Amsterdam,
21
juli
2016
|
16:31
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Valuation Advisory

Per 1 juli zijn binnen het taxatieteam van CBRE 4 nieuwe consultants gestart. Michele Steffan Kalverla MRICS RT is als senior consultant Valuation Advisory gestart. Hij zal zich binnen het team focussen op waarderings- en advieswerkzaamheden voor beleggers, banken en exploitanten van zorgvastgoed. Kalverla heeft 7 jaar ervaring als taxateur en is afkomstig van MVGM Vastgoedtaxaties waar hij de afgelopen vijf jaar uitgebreide ervaring heeft opgedaan in het waarderen van woningcomplexen en zorgobjecten voor onder meer woningcorporaties en institutionele beleggers. In nauwe samenwerking met het team dat binnen CBRE gespecialiseerd is in deze asset class zal hij zich richten op de uitbreiding van vastgoedwaarderingen en -advies aan eigenaren van zorgvastgoed.

Reinout Bom, Quinten Schamhart en Maikel Withaar zijn eveneens per 1 juli gestart als consultant Valuation Advisory. Reinout richt zich op het waarderen van retail vastgoed. De focus van Quinten en Maikel ligt op het taxeren van kantoren en bedrijfsruimten waarbij Quinten met name internationale opdrachtgevers adviseert en Maikel met name aan de vraag van nationale cliënten beantwoordt.

Daarnaast hebben Niels Koenen, Jan-Peter Nederstigt, Maurice Tulkens, Jorn Damhuis, Onno Saes en Willem Heineke uit het taxatieteam met goed gevolg het Register Taxateur examen afgerond.

Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation Advisory CBRE
De versterking van ons taxatieteam met 4 nieuwe consultants en 6 Register Taxateurs is in lijn met onze ambitie om de dienstverlening aan onze opdrachtgevers continu te blijven verbeteren. Inmiddels hebben wij specialisten uit alle vastgoedsectoren aan ons team van ruim 35 consultants toe kunnen voegen, hetgeen van grote waarde is voor alle nationale en internationale organisaties waarvoor wij taxeren.
Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation Advisory CBRE
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.