10
januari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cedar huurt in Holland Office Center Hoofddorp

Cedar - Centrum Dienstverlening Auteurs- en aanverwante Rechten - heeft met IVG Institutional Funds GmbH een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte in Hoofddorp.

De overeenkomst heeft betrekking op circa 1.350 m² kantoorruimte in het Holland Office Center aan de Kruisweg 789-829 in Hoofddorp.

Holland Office Center bestaat uit vijf geschakelde gebouwen van in totaal 11.862 m² kantoorruimte en is recent volledig gerenoveerd, waarbij onder andere de groenvoorziening, de installaties en het restaurant zijn vernieuwd. Het gebouw ligt zeer centraal nabij treinstation Hoofddorp, snelwegen A4, A5 en A9 en luchthaven Schiphol.

Cedar, het facilitair bedrijf voor auteursrechtorganisaties, werd in deze transactie geadviseerd door CBRE Agency. CBRE Building & Workplace Consultancy was verantwoordelijk voor het opstellen van een Programma van Eisen, gebouwvergelijking en –beoordeling, test fits en kostenramingen. Concept + Interior Design zal het nieuwe interieur ontwerpen en realiseren. Jones Lang LaSalle trad op namens verhuurder IVG Institutional Funds GmbH. DTZ Zadelhoff is de collegiale makelaar.