Amsterdam,
14
december
2018
|
14:38
Europe/Amsterdam

Centrient Pharmaceuticals huurt circa 1.000 m² in First Rotterdam

Centrient Pharmaceuticals Netherlands B.V., voorheen DSM Sinochem Pharmaceuticals Netherlands B.V., heeft een overeenkomst getekend voor de huur van circa 990 m² kantoorvloer in gebouw First aan het Weena 753-874 in Rotterdam.

Centrient Pharmaceuticals vestigt zich op de 22e verdieping van het gebouw en huurt tevens vier parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. First is een kenmerkend gebouw in het Central Business District en ligt op een minuut lopen afstand van het Centraal Station. Het gebouw is geopend in 2016 en beschikt over een BREEAM-excellent-certificaat. Het is ontworpen door Amsterdams architectenbureau de Architekten Cie.

Voor verhuur is momenteel nog circa 4.000,10 m² v.v.o. beschikbaar.

CBRE Rotterdam begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder Union Investment Real Estate GMBH en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie.

 

Over Centrient Pharmaceuticals

Centrient Pharmaceuticals, voorheen DSM Sinochem Pharmaceuticals, is de leidende fabrikant van beta-lactam antibiotica en leverancier van nieuwe generatie statines en schimmeldodende middelen. We produceren en verkopen halffabricaten, werkzame farmaceutische ingrediënten en einddoseringen. Als maker van essentiële en levensreddende medicijnen spelen we een onmisbare en centrale rol in de hedendaagse gezondheidszorg.

Onze merkbelofte Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen. Onze 2000 medewerkers zetten zich elke dag weer in om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We werken aan een duurzame toekomst door actief deel te nemen aan de strijd tegen antimicrobiële resistentie.

Honderdvijftig jaar geleden opgericht als de ‘Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek’, was onze onderneming eerder bekend onder de naam Gist Brocades en meer recentelijk DSM Sinochem Pharmaceuticals. Naast een hoofdkantoor in Rotterdam (Nederland) hebben we productiefaciliteiten en verkoopkantoren in China, India, Nederland, Spanje, Egypte, de Verenigde Staten en Mexico. Centrient Pharmaceuticals is volledig eigendom van Bain Capital Private Equity, een vooraanstaande wereldwijde particuliere investeringsonderneming.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.