Amsterdam,
17
september
2015
|
14:59
Europe/Amsterdam

Cerner Nederland huurt 1.000 m² in Den Haag

Union Investment Real Estate GmbH en Cerner Nederland hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in Den Haag. Het contract heeft betrekking op circa 1.000 m² en bijbehorende parkeerplaatsen in de Haagsche Zwaan (Schenkkade). Deloitte, NACO, Aptitude Health, The Office Operators, FNLI en Q8 zijn hier ook gevestigd. Er is nog circa 2.000 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur in dit gebouw.

De Haagsche Zwaan is een kantoorgebouw dat qua uitstraling anders is dan andere gebouwen. Dankzij de moderne hoogwaardige architectuur in staal en glas en de bijzondere geometrie, vormt de Haagsche Zwaan een landmark dat al vanaf grote afstand opvalt. Het is dan ook niet voor niets één van de meest iconische gebouwen van Den Haag. Met een vloeroppervlakte van 1.000 m² per verdieping is er voor toekomstige huurders voldoende ruimte om een indeling naar wens te maken.

Cerner, specialist in gezondheidsinformatietechnologie, werd tijdens deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. CBRE trad op als adviseur van Union Investment Real Estate GmbH, in samenwerking met DTZ Zadelhoff.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.