Amsterdam,
22
november
2022
|
12:58
Europe/Amsterdam

Certitudo Capital verkoopt kantorenportefeuille

Certitudo Capital heeft de verkoop van twee kantoorgebouwen aan de Hambakenwetering in ’s Hertogenbosch en een kantoorgebouw aan de Beukenlaan in Eindhoven aan FGR Indigo voltooid. Certitudo Capital werd hierin geadviseerd door CBRE. 

De verkochte portefeuille omvat het kantoorpand aan Hambakenwetering 4 bestaande uit 1.600 m2 en 80 parkeerplaatsen en een gedeelte van het kantoorgebouw aan de Hambakenwetering 8, bestaande uit 1.186 m2 alsmede 28 parkeerplaatsen. Hambakenwetering 4 is volledig verhuurd aan BNP Paribas Leasing Solutions, Europees marktleider in asset finance. Het naastgelegen object aan de Hambakenwetering 8 wordt verhuurd aan bouwbedrijf Bouwgroep Moonen en kantorenverzamelconcept SUCCEED offices. 

Het derde gekochte object is gesitueerd in Eindhoven en wordt verhuurd aan een achttal huurders. Het betreft 1.273 m2 en 13 parkeerplaatsen. 

De koper, FGR Indigo, is een gesloten fonds van particuliere investeerders.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

31
augustus
2023
| 11:19 Europe/Amsterdam
Corum Asset Management heeft haar kantorenvastgoedportefeuille verder uitgebreid met de aankoop van Westgate I namens het Corum Origin fonds. Westgate I dient als PwC’s Nederlandse hoofdkantoor samen met het naastgelegen Westgate II kantoor.
20
februari
2023
| 11:26 Europe/Amsterdam
Épargne Pierre Europe heeft voor haar fonds het bedrijfsgebouw aan de Signaalrood 55 in Zoetermeer aangekocht. Het single-tenant gebouw beschikt over ca. 2.153 m². Het is op dit moment volledig verhuurd aan Dentsply Sirona voor minimaal 6
06
februari
2023
| 09:56 Europe/Amsterdam
Arkéa REIM, een Franse investeringsmaatschappij, heeft het kantoorgebouw aan de Meander 1061 in Arnhem gekocht van Forma Real Estate Funds. Arkéa REIM, in samenwerking met Arkéa Real Estate en Sienna Real Estate, kocht het pand namens het
24
januari
2023
| 08:50 Europe/Amsterdam
Stichting Wonen Limburg heeft het gemeentelijk monument aan de Adelbert van Scharnlaan 200 dat bestaat uit 52 zelfstandige woonstudio’s aangekocht. Het complex is verkocht door een consortium van particuliere beleggers onder de naam Stichting