Amsterdam,
22
mei
2017
|
15:00
Europe/Amsterdam

Chalet Group verhuurt kantoorruimte in Braingate Capelle aan den IJssel

Chalet Group heeft met Axoft IT & Telecom een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 1.230 m² kantoorruimte in Braingate in Capelle aan den IJssel. Axoft IT & Telecom gaat de vestigingen in Ridderkerk en Schiedam samenvoegen.

De totale oppervlakte van Braingate is circa 15.910 m² kantoorruimte. Op dit moment is er nog circa 6.020 m² voor de verhuur beschikbaar. Dit A-label kantoorgebouw ligt tussen bedrijventerrein ‘Rivium’ en de Fascinatio boulevard in en is door de directe aansluiting op de A16 naar Rotterdam, Dordrecht en Breda zeer goed bereikbaar. Karakteristiek voor het gebouw is dat de vloeren over de provinciale weg heen lopen. Braingate Building biedt diverse faciliteiten aan haar huurders zoals een onlangs vernieuwd bedrijfsrestaurant, gym, meeting center en flexibele werkplekken (gefaciliteerd door Regus).

Axoft IT & Networks werd geadviseerd door Servast Consultants te Utrecht. CBRE trad in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.