Amsterdam,
24
april
2017
|
10:01
Europe/Amsterdam

Chalet Group verlengt huurcontract met Heijmans

Chalet Group is met Heijmans een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte aan de Graafsebaan 67 in Rosmalen. De verlenging heeft betrekking op circa 8.209 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘Heijmanskantoor II’ en 200 bijbehorende parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar door de directe ligging aan de Rijksweg A59, met een uitstekende aansluiting op de Rijksweg A2 en op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch.

CBRE adviseerde Chalet Group bij deze transactie. Chalet Group, opgericht in 2009, is eigenaar en asset manager van een commerciële vastgoedportfolio (i.e. kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels). Als asset manager maakt zij deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.