Amsterdam,
28
augustus
2015
|
14:50
Europe/Amsterdam

Citibank verlengt huur in WTC Schiphol Airport

Citibank International Limited Netherlands Branch verlengt haar huurovereenkomst voor circa 1.300 m² kantoorruimte in WTC Schiphol Airport. Het betreft een langjarige verlenging in het multi-tenant kantoorgebouw aan de Schiphol Boulevard. De eigenaren en verhuurders zijn CBRE Global Investors, namens het Dutch Office Fund Custodian, en Schiphol Real Estate.

WTC Schiphol Airport heeft een totaal metrage van circa 56.285 m² v.v.o., verdeeld over acht verschillende kantoortorens (toren A tot en met toren H). Voor de verhuur is nog circa 2.700 m² v.v.o. beschikbaar. WTC Schiphol Airport heeft een bijzondere ligging door de directe verbinding met de terminal en Schiphol Plaza. Het gebouw biedt diverse extra diensten om haar huurders optimaal te faciliteren zoals een uitgebreid Business & Conference Center, een centrale receptie, Coffee Corner, Juliet’s Kitchen en verschillende reisbureaus.

CBRE bracht deze transactie tot stand als adviseur van huurder Citibank, onderdeel van Citi, de op een na grootste Amerikaanse bank. WTC Management trad op namens CBRE Global Investors.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.