Amsterdam,
03
november
2014
|
11:50
Europe/Amsterdam

CK Capital Partners en associates kopen kantoorgebouw Amersfoort

Amersfoort Fonds GmbH & Co. Vierte Kommanditgesellschaft für geschlossene Immobilienfonds in den Niederlanden heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van het kantoorgebouw aan de Stationsstraat 101-119 in Amersfoort (“Het object”) aan CK Capital Partners B.V. en associates (“CK Capital”). Het object omvat in totaal 21.769 m² kantoorruimte en beschikt over 396 parkeerplaatsen.

Het object is in 1999 opgeleverd (purpose-built) voor KPN B.V., de voornaamste huurder van het kantoorgebouw. Het is gevestigd in het centrale zakelijke district van Amersfoort dat zich op loopafstand bevindt van het station en het historische centrum van de stad.

 

Wij zijn verheugd dat wij wederom een acquisitie in Nederland hebben kunnen realiseren. Wij hebben een kantoorgebouw op een strategische locatie verworven met een uitstekende huurder. Wij kijken er naar uit om verdere investeringen in commercieel vastgoed in Nederland te verwezenlijken.
Linda Koster, CEO en founding partner van CK Capital

Tijdens het verkoopproces traden JLL en Allen & Overy op namens de verkoper. CBRE en Loyens & Loeff adviseerden CK Capital.