Amsterdam,
21
juni
2016
|
14:47
Europe/Amsterdam

Coca-Cola HBC Finance huurt in Millennium Tower Amsterdam

Coca-Cola HBC Finance B.V. en The Office Operators B.V. hebben een langjarig huurcontract getekend voor circa 462 m² kantoorruimte in de Millennium Tower in Amsterdam. De eigenaar van het gebouw aan de Radarweg 29 is Commerz Real Investmentgesellshaft. Coca-Cola HBC Finance heeft de kantoorruimte op 30 mei jl. officieel in gebruik genomen.

De Millennium Tower behoort met 97,5 meter en 24 verdiepingen tot de tien hoogste gebouwen van de hoofdstad. Het gebouw in Amsterdam Westpoort is gebouwd in 2002 en in 2004 opgeleverd. Het is deels in gebruik door Reed Elsevier Group, de rest van de kantoormeters wordt verhuurd. Eigenaar Commerz Real heeft het voormalige single-tenant gebouw getransformeerd in een multi-tenant kantooromgeving door de entree volledig te vernieuwen en faciliteiten zoals een koffiebar en fitnessruimte toe te voegen. The Office Operators geeft verder invulling aan het multi-tenant concept door naast volledig verzorgde kantoorruimte ook flexwerkplekken, vergaderruimten en virtuele kantoren te bieden.

CBRE adviseerde Coca-Cola HBC tijdens de commerciële onderhandelingen en is eveneens verantwoordelijk voor de realisatie van het interieurdesign van de huurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.